Gegarandeerd 100% biologisch

gall-9

Viva la Soepie naakt gerechten van uitsluitend 100% biologische producten uit de omgeving. Groenten, kruiden maar ook honing komen Flevolandse boeren die hun producten laten groeien zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen of van alles toevoegen. We werken bewust met leveranciers uit de buurt. Omdat wij ze kennen, kunnen we garanderen wat u op uw bord krijgt. U vindt hiernaast enkele leveranciers.

De leveranciers

Vlees van Stadsboerderij Almere
De Stadsboerderij is een biologisch-dynamisch bedrijf met koeien, akkerbouw en groenteteelt. De graasgebieden en de akkers liggen verspreid in en rond Almere (Pampushout, Buitenhout, Waterlandse Bos, Almeerderhout, Kievitsweg, Veluwse Kant en Overgooi).
Zo kun je in Almere uien, luzerne, erwten, en kool tegenkomen, of zelfs koeien. De boer beheert op milieuvriendelijke wijze de groene ruimte van Almere, en Almere levert akkergronden aan de Stadsboerderij. Het erf van de boerderij ligt op stadslandgoed De Kemphaan.

Lekkers van Almeerse Weelde
Onder de naam 'Almeerse Weelde' worden puur Almeerse producten herkenbaar gemaakt, en onder de aandacht gebracht. Almeerse Weelde brengt Almeerders bijeen die gepassioneerd werken met al dat lekkers van Almeerse bodem. Jammakers, koekenbakkers, bierbrouwers, worstdraaiers en notenrapers laten onder de vlag van Almeerse Weelde anderen meegenieten van hun passie.

 En verder..

Truus Warrink, Warmoezerij Warrink
HONING EN JAM

Tineke van den Berg, Stadsboerderij Almere
BIOLOGISCH VLEES

Tessa Schluter, Martess
CHOCOLADE

Wouter Hassing, Mycophilia
PADDENSTOELEN

Warmonderhof
GROENTEN EN FRUIT

Caseificio Bianchini
ITALIAANSE OLIE EN KAAS

René Bliekendaal, Hof van Almere
ALMEERSE WIJN

Brouwerij Bluswater
ALMEERS BIER